Alles op een rijtje

Workshop " Wat wil je dat 2023 jouw brengt?"

Tijdens deze workshop gaan we kort terug kijken naar 2022 evalueren, om daarna 2023 te kunnen manifesteren.  We gaan door te mediteren, visualiseren en creatieve processen onderzoeken en helder krijgen wat je doelen zijn voor 2023 en hoe je die kunt realiseren en manifesteren. Na deze workshop heb je jou doelen helder en heb je een vision board voor 2023.

Investering in jezelf is € 111,- dit is voor een geheel verzorgde dag met gezonde lunch,  thee en gezonde hapjes en alle materialen.  

Ik werk met kleine groepjes zodat je alle aandacht kunt krijgen en optimale begeleiding.  Daarom is er maar plek voor 4 personen per dag.

Data:

Vrijdag 13 januari van 10 tot 16 uur

Maandag 23 januari van 10 tot 16 uur

Zaterdag 4 februari van 10 tot 16 uur

 

Mindfit training:

Maandag avond vanaf 6 februari 4 tot 6 weken lang. We starten om 19.00 uur en sluiten rond 21.00 uur af. Plek voor 4 personen.  

 

♡ Persoonlijke verwendag ♡

De dagelijkse dingen lopen weer, overal sta je weer voor klaar.....Maar waar blijf jij, de aandacht even voor jezelf?

Herken je dit en heb je behoefte aan tijd voor jezelf, maar ook even met gelijkgestemden samen te zijn en te praten en werken aan persoonlijke ontwikkeling. Deze dag staat in het teken van jou!!! Wie ben jij, wat heb je nodig. Er is ruimte voor ademen, creativiteit, koude en warmte, inspanning en ontspanning. Dit alles op een hele mooie lokatie, waar alles draait om de innerlijke mens 💚🙏🍀.
Er is ruimte voor 6 tot 8 vrouwen.


Waar: Mira Verwondering Peize
Wanneer: zondag 22 januari 
Tijd: 9 uur tot 19.30 uur
Investering: 175 euro

Koudwatertraining in de vijver

De temperatuur van de vijver is op dit moment 6 graden een hele mooie temperatuur voor de koudetraining. Wil je een koudetraining ervaren in de vijver voel je welkom tijdens een training of maak een persoonlijke afspraak bij 2 of meer personen. 

Voor de trainingen geldt: aanvang is om 10 uur of 14 uur en het programma duurt vaak 2,5 tot 3 uur. Kosten voor de geplande training zijn 45 euro per persoon. Voor meer informatie en individuele afspraken klik hier

Interesse stuur gerust een berichtje. 

Data: 

Zaterdag 21 januari van 10 tot 13 uur ( vol ) 

Zondag 22 januari van 10 tot 13 uur ( vol )

Dinsdag 24 januari van 10 tot 13 uur ( vol )

Zondag 5 februari van 10 tot 13 uur ( 3 plekjes vrij )

Zaterdag 11 feb van 10 tot 13 uur ( vol ) 

Zaterdag 18 feb van 10 tot 13 uur ( 6 plekjes vrij ) 

Vrijdag 24 feb van 10 tot 13 uur ( 6 plekjes vrij )

 

 

Workshop Hundertwasser

Samen met je basisschool kind je heerlijk een middag wanen in de fantasie wereld van Hundertwasser.  

Zaterdag 25 februari om 14 uur staat er weer een creatieve middag gepland. Samen je eigen droomwereld maken door te knippen, plakken, tekenen en schilderen. Kosten voor deze middag zijn 50 euro inclusief alle materialen,  thee, drinken en lekkere dingen. ( Nog 2 plekjes )

Opgave kan via info@miraverwondering.nl 

 

Bezinningsdagen

De bezinningsweekenden deze zomer worden nog gepland. 

Jongeren

Jonge ouders

Ambitieuze vrouwen 

Vrouwen 

Ambitieuze vrouwen 

Bezinnigsweekend voor jonge moeders

 Voor meer informatie en opgave, klik hier.  

Bezinnigsweekend voor ambitieuze vrouwen

Voor meer informatie en opgave, klik hier.  

Bezinnigsweekend voor jongeren

Voor meer informatie en opgave, klik hier.  

Retraite Portugal 

Vanuit mijn praktijk Mira Verwondering organiseer ik samen met Marije Beute een prachtige retraite met het thema zelfliefde❤️ . Een moment voor jezelf, een moment echt alleen voor jou!

Daar gaan we voor! Een week samen met een prachtige groep vrouwen. We gaan beleven, alle zintuigen open zetten en samen toewerken naar groei en transformatie. Aandacht voor jezelf, jezelf mogen zijn, wellicht ontdekken wie je nog meer bent. Wat houdt je bezig? Waar zitten jouw blokkades en waar wil je naartoe?

Hoe gaan we daar samen aan werken? Er staan verschillende bijzondere activiteiten op het programma. Energetisch werk, hypnose, meditaties, yoga, creativiteit en ademwerk zijn onder andere manieren om echt naar binnen te keren. Je gaat op zoek naar jouw innerlijke rust, vrede, kracht en zelfliefde.

Het is intens en mooi. Natuurlijk hebben we daarom ook rustmomenten. Momenten om tot jezelf te komen en inzichten te verwerken. Een belangrijk aspect van deze week. Tijdens deze week ga jij ontdekken hoe dit het liefst doet. Doe je dit graag in je eentje, in de natuur? Of deel jij liever? Fijn om dit samen met zo’n mooie groep vrouwen te bespreken en te doorvoelen. Samen in hetzelfde avontuur. Hoe bijzonder?

Stilte. Pure stilte. Ook dit zal op een moment later in de week, een onderdeel zijn van onze week samen. Jij samen met jezelf. In stilte verwerken en transformeren. Wat een bijzondere ervaring en gewaarwording gaat dat zijn.
Wij doen er alles aan om jou écht dat moment voor jezelf te geven. In alle facetten ga jij genieten, ontdekken, tot jezelf komen en groeien.

Gun jij het jezelf? Doe je mee?

•Waar: Portugal
•Wanneer: 29 mei tot 3 juni 2023, en 25 sept  tot 30 sept 2023 en 2 okt  tot 7 okt 2023
•Investering in jezelf: € 1414

We zijn blij je daar te mogen ontmoeten, liefs Marije en Titia

#retraite #selfcare #zelfliefde #rust #bezinning #yoga #hypnose #ademen #innerlijkerust