Alles op een rijtje

Bewustwordingscafe (vol)

Net als vorig jaar organiseer ik weer Bewustwordingscafe op de woensdagavond en ook op donderdagochtend. 6 Keer zullen we samen komen waar verschillende onderwerpen centraal zullen staan en aanbod komen. Met een vaste groep van maximaal 6 personen, verdiepen we ons in o.a. ademhaling, meditatie, intuïtief tekenen, persoonlijke ontwikkeling, 5 talen van de liefde en nog veel meer. 

De avond begint om 19.15 uur met inloop én we eindigen rond 21.30 uur. De ochtend begint om 9.15 met inloop én we eindigen rond 11.30.  De kosten zijn 150 euro dit is inclusief thee, lekkers en alle materialen. 

Data:

woensdag: 20 sept, 1 nov, 29 nov, 17 jan, 28 feb en 27 mrt

donderdag: 7 dec, 25 jan,  29 feb, 14 mrt, rest plannen we nog in 

Opgave via info@miraverwondering.nl of stuur een pb

 

Ademcirkel

Wil jij ook eens ervaren wat ademen met jou kan doen? Kom dan eens langs bij een ademcirkel. Tijdens een ademcirkel gaan we verschillende ademoefeningen doen en kun je ook de verbonden ademhaling ervaren. De cirkels vinden plaats in kleine groepjes van maximaal 5 personen, dit om de veiligheid en persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen.

Heb jij bijvoorbeeld al ervaring met verbonden ademhalen, maar wil je hier regelmaat inhouden of wil je juist eens kennismaken met ademwerk dan is deze ademcirkel echt iets voor jou.

Voel je welkom, de investering in je zelf is 35 euro en 1,5 uur.

Woensdag 13 maart  om 19 uur. ( vol )

Dinsdag 19 maart om 19 uur. 

Vrijdag 29 maart om 19 uur. ( vol )

Opgave kan via info@miraverwondering.nl  

 

♡ Persoonlijke verwendag ♡

De dagelijkse dingen lopen weer, overal sta je weer voor klaar.....Maar waar blijf jij, de aandacht even voor jezelf?

Herken je dit en heb je behoefte aan tijd voor jezelf, maar ook even met gelijkgestemden samen te zijn en te praten en werken aan persoonlijke ontwikkeling. Deze dag staat in het teken van jou!!! Wie ben jij, wat heb je nodig. Er is ruimte voor ademen, creativiteit, koude en warmte, inspanning en ontspanning. Dit alles op een hele mooie lokatie, waar alles draait om de innerlijke mens 💚🙏🍀.
Er is ruimte voor 6 vrouwen.


Waar: Mira Verwondering Peize
Wanneer: in overleg

Tijd: 9 uur tot 17.00 uur
Investering: 111 euro

Koudwatertraining in de vijver

De temperatuur van de vijver is op dit moment 12 graden en dat betekend nig een mooie temperatuur voor een koudetrainingen. Wil jij eens kennismaken met koudwaterdippen of heb je al ervaring maar wil je gewoon meedoen kom dan gezellig mee doen met deze uitdaging.

Zondag 19 april is de laatste training van dit seizoen en dan starten we daarna weer in de nazomer. 

Voor de trainingen geldt: aanvang is om 10 uur en het programma duurt vaak 2,5 tot 3 uur. Kosten voor de geplande training zijn 50 euro per persoon. Voor meer informatie en individuele afspraken klik hier

Interesse stuur gerust een berichtje. 

 

Workshop Hundertwasser

Deze keer een bijzondere Hundertwasser,  ouder en volwasen kind. Je heerlijk een middag wanen in de speelse fantasie wereld van Hundertwasser.  

Zaterdagmiddag 30 maart 13.30 uur staat er weer een creatieve middag gepland. Samen of ieder apart je eigen droomwereld maken door te knippen, plakken, tekenen en schilderen. Kosten voor deze middag zijn 45 euro per persoon inclusief alle materialen,  thee, drinken en lekkere dingen. 

Opgave kan via info@miraverwondering.nl 

 

De bezinningsweekenden 

Thema is Wie ben ik, waar sta ik en waar wil ik naar toe.

Even tijd én aandacht voor jou🍀🙏💚

Voor meer informatie if interesse, stuur gerust een berichtje dan kijken we naar de mogelijkheden.

 

Bezinningsdagen

Bezinnigsweekend voor jonge moeders

 Voor meer informatie en opgave, klik hier.  

Bezinnigsweekend voor ambitieuze vrouwen

Voor meer informatie en opgave, klik hier.  

Bezinnigsweekend voor jongeren

Voor meer informatie en opgave, klik hier.