Creatief coach

Als creatief coach bied ik een aantal workshops aan. Deze workshops zijn vooral leuk om te doen en daarbij creëer je iets moois. Het creatieve proces is voor mij erg interessant en hierbij coach ik jou om het beste uit jezelf te halen. Ik bied de volgende workshops aan:

  • Moodboard: een moodboard is een manier om een wens, verlangen of droom zichtbaar te later worden. Een moodboard helpt je een visueel beeld te creëren waar jij van droomt, je onderbewuste helpt je tijd te besteden aan dingen die er toe doen.
    In een dagdeel maak je een moodboard met een elfje van jou verlangens en wensen.
    Deze workshop kan je enorm helpen je wensen duidelijk te krijgen. Het geeft inzicht en meer bewustwording.

Kosten voor deze workshop zijn 25 euro per persoon.

  • Intuïtief tekenen met gezonde high tea: Tijdens deze workshop gaan we intuïtief tekenen met elkaar en wisselen we de verschillende opdrachten af met een heerlijke gezonde high tea.
    Je hoeft voor deze workshop geen tekentalent te zijn, het gaat om tekenen en creatief bezig zijn vanuit je gevoel. Voorwaarde is alleen een potlood kunnen vasthouden en gevoelens hebben. Een leuke workshop voor een groep vriend(inn)en, buren, collega’s of voor een feestje.

Kosten voor deze workshop zijn 35 euro per persoon.

  • Natuurlijke groenmaterialen: Tijdens deze workshop maken we een creatief stuk met natuurlijke groenmaterialen. Het gaat hierbij vooral om het proces en het uit je comfortzone komen. De resultaten zijn vaak heel indrukwekkend.

Kosten voor deze workshop zijn 45 euro per persoon.

 

Voor alle workshops geldt dat je in de agenda kunt kijken voor de data. Voor een groep vanaf 4 personen maken we samen een afspraak. Neem hiervoor gerust contact met mij op.  

Opgeven voor een workshop of een vraag? Stuur mij gerust een berichtje.