Weekend speciaal voor jonge moeders:

 

Juist als jonge moeder is het héél belangrijk om ook tijd voor jezelf vrij te maken. In het vliegtuig zeggen ze niet voor niets dat ouders eerst zelf een zuurstofmasker op moeten zetten en daarna pas bij hun kind bij een noodsituatie. Alleen als je goed voor je zelf zorgt kun je dat ook voor een ander.

Ook ik ben een jonge moeder geweest en heb ervaren hoe moeilijk dat soms kan zijn. Door juist goed voor je zelf te zorgen en op zijn tijd écht tijd voor je zelf vrij te maken kun je alle momenten als moeder aan.

Tijdens dit weekend, hoef je even niets, kun je gewoon even je zelf zijn en word je door mij en onze fantastische plek in de watten gelegd en kun je heerlijk even op adem komen en bijtanken. Er worden creatieve activiteiten aangeboden, zoals tekenen, schilderen of spekstenen, maar dit is geheel vrijblijvend. Ook kun je meedoen aan de koudwatertraining, ademworkshop, yoga en meditatie maar misschien is alleen het verblijven voor jou al heel heilzaam. Je kunt zwemmen in de natuurvijver, lekker bijkomen in de hottub en ‘s avonds genieten bij het kampvuur. Het hele weekend is verzorgd met gezonde vegetarische maaltijden en er zijn altijd thee en sappen om je zelf goed te kunnen voeden. 

We overnachten in onze tuin in eigen tenten. 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie neem dan contact met mij op en kijk in de agenda voor de data.

Gun je zelf dit moment en durf tijd vrij te maken!