Mijn verhaal

Ieder mens komt op een punt dat het even wat minder gaat. Ik heb punten gekend dat het knap moeilijk ging. Ik heb toen verschillende 'professionals' gezien, want ik wilde echt dat het anders zou worden. Maar hoe...?

Ik kreeg verhalen te horen en goedbedoelde adviezen. Alles zou al in mezelf zitten; ik had de sleutel  en ik moest vooral naar binnen keren en gaan voelen. Maar hoe...?
Ik begreep het met mijn verstand allemaal best wel, maar de grote vraag bleef: maar hoe...?
Elke keer kwam ik best wel een stapje verder, al voelde het ook wel eens als twee stappen vooruit en dan weer één achteruit. Maar ook dat is vooruitgang. Ik bleef de dingen met mijn hoofd doen en ondertussen wist ik wel dat ik naar mijn gevoel moest; maar hoe?
Iets in mij twijfelde ook. Wílde ik wel echt naar mijn gevoel? Wat zou ik dan tegenkomen? 
Ik ben een typisch hyper hoog sensitief persoon, met weinig rust in mijn lijf. Ik wist niet hoe ik dat kon veranderen. Ik wilde het wel anders, beter gezegd; het móést wel anders. Ik wilde meer rust in mijn hoofd, minder hoofdpijn, meer balans, meer verbinding met mijn lichaam en mijzelf beter leren begrijpen.
'Per toeval' kwam het boek Helende adem, voor een fit en energierijk leven van Heleen Ytsma in mijn handen en meteen was ik geboeid. Hier wilde ik meer over weten en ervaren. 
Ik had al eens eerder kennis gemaakt met de helende kracht van de adem maar nu raakte het me diep van binnen. Ik ben de ademopleiding gaan doen bij Herleva en sindsdien is het onderdeel van mijn leven. Eindelijk heb ik antwoorden gevonden op mijn vragen, eindelijk weet ik hoe.

Mijn naam is Titia Snip. Ik ben gewoon een mens, die ervaringen opdoet in dit leven: mensen laten ervaren dat het iets makkelijker kan, mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, er voor mensen kunnen zijn. Die ervaringen wil ik niet missen en zijn mijn drive om coach te zijn.

Ik ben niet perfect, ik ben niet het antwoord. Ik ben gewoon mezelf en gun iedereen een stukje meer plezier, fitheid en energie.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op.