Workshop met natuurlijke groen materialen

Tijdens deze workshop maken we een creatief stuk met natuurlijke groenmaterialen. Het gaat hierbij vooral om het proces en het uit je comfortzone komen. De resultaten zijn vaak heel indrukwekkend.

Kosten voor deze workshop zijn 50 euro, inclusief alle materialen en koffie/ thee en iets lekkers. De workshop duurt vaak 2,5 tot 3 uur. 

Tijdens de kerstperiode staat deze workshop in het teken van een creatief stuk met natuurlijke materialen in het teken van de kerst. We maken een stuk met takken als basis, maar je bent helemaal vrij over de vorm. Daarna gaan we van grof naar steeds fijner en uiteindelijk werken we het stuk af met mooi bloem en of decoratie materiaal. De foto's geven een impressie, de materialen staan vast maar verder wordt het jou eigen unieke stuk. Durf je de uitdaging aan, kijk dan bij de agenda en meld je aan. 

In de lente staat deze workshop in het teken van het voorjaar en Pasen en wisselt het aanbod.  Dit jaar maken we een lente krans en afgelopen jaar hebben we een bont kakelnest gemaakt.