Bezinningsweekend

Herken je dat? Je bent moeder van, zus van, vrouw van, vriendin van, kind van, zeer gewaardeerde werknemer van, baas van en vast nog veel meer. 

Maar wie ben je nu écht?

We gaan maar door in deze drukke tijd en nemen nauwelijks écht tijd voor ons zelf.

Tijdens dit bezinningsweekend ga je op Avontuur met je zelf. Even écht tijd voor je zelf, om stil te staan of juist in beweging te komen, te ademen, te zwemmen en te drijven en creatief bezig te zijn.

We trekken ons 2 of 3 dagen terug in een schitterde omgeving met maximaal 6 vrouwen. 

Deze bezinningsweekenden zijn voor iedereen toegankelijk  en zijn inclusief één coach sessie. Maar er zijn ook speciale weekenden voor gelijkgestemden zie kopje speciale weekenden.

Je verblijft in eigen tent in onze prachtige tuin, met veel verschillende plekjes om je even terug te trekken. Er is een natuurlijke zwemvijver en hottub met houtvuur om van het waterelement te genieten. 's Avonds sluiten we de dag af bij het kampvuur. Er worden heerlijke vegetarische maaltijden bereid en de hele dag is er thee, water en vruchtensap en gezond eten aanwezig. 

Kosten voor een weekend bedragen 250 euro met eigen tent. 

 

Speciale weekenden:

 

Weekend speciaal voor de jongvolwassen vrouw:

Zit je in het examen jaar of voorexamen jaar, heb je een tussenjaar of ben je begonnen met een studie, maar twijfel je of dit het wel is of je weet het even niet meer wat je wilt, dan is dit weekend écht voor jou.
Door ademoefeningen, koude training en creatieve opdrachten kijken we wie je bent en wat je wilt. Dit weekend staat volledig in het teken van wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Dit kan heel verhelderd werken, juist omdat je er even zo intensief mee aan de slag gaat en andere jonge mensen ontmoet die in hetzelfde proces zitten.
Maar bij inspanning hoort ook ontspanning en daarom is er veel tijd om te ontspannen in onze mooie tuin. Je kunt zwemmen in de natuurvijver, lekker bijkomen in de hottub en ‘s avonds genieten bij het kampvuur. Het hele weekend is verzorgd met gezonde vegetarische maaltijden en er zijn altijd thee en sappen om je zelf goed te kunnen voeden.
We overnachten in onze tuin in eigen tenten.
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie neem dan contact met mij op en kijk in de agenda voor de data.

 

Weekend speciaal voor jonge moeders:

Juist als jonge moeder is het héél belangrijk om ook tijd voor jezelf vrij te maken. In het vliegtuig zeggen ze niet voor niets dat ouders eerst zelf een zuurstofmasker op moeten zetten en daarna pas bij hun kind bij een noodsituatie. Alleen als je goed voor je zelf zorgt kun je dat ook voor een ander.
Ook ik ben een jonge moeder geweest en heb ervaren hoe moeilijk dat soms kan zijn. Door juist goed voor je zelf te zorgen en op zijn tijd écht tijd voor je zelf vrij te maken kun je alle momenten als moeder aan.
Tijdens dit weekend, hoef je even niets, kun je gewoon even je zelf zijn en word je door mij en onze fantastische plek in de watten gelegd en kun je heerlijk even op adem komen en bijtanken. Er worden creatieve activiteiten aangeboden, zoals tekenen, schilderen of spekstenen, maar dit is geheel vrijblijvend. Ook kun je meedoen aan de koudwatertraining, ademworkshop, yoga en meditatie maar misschien is alleen het verblijven voor jou al heel heilzaam. Je kunt zwemmen in de natuurvijver, lekker bijkomen in de hottub en ‘s avonds genieten bij het kampvuur. Het hele weekend is verzorgd met gezonde vegetarische maaltijden en er zijn altijd thee en sappen om je zelf goed te kunnen voeden.
We overnachten in onze tuin in eigen tenten.
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie neem dan contact met mij op en kijk in de agenda voor de data.
Gun je zelf dit moment en durf tijd vrij te maken!

 

Weekend voor de vrouw

We zitten in de bloei van ons leven, maar weten misschien soms even niet hoe we moeten bloeien.
Altijd hebben we gezorgd, maar nu voel je aan alles dat het tijd wordt dat je voor je zelf mag gaan zorgen. Dit weekend staat volledig in het teken van JOU. Tijd om eens te bezinnen op het leven, te bezinnen op de vraag “wie ben ik nou echt” en “wat wil ik”. Tijd om gelijkgestemden te ontmoeten en samen te delen en te groeien. Tijd voor yoga, meditatie, een goed boek, gezonde voeding, ademen, maar juist ook heel veel tijd voor ontspanning en creativiteit. Je kunt zwemmen in de natuurvijver, lekker bijkomen in de hottub en s avonds genieten bij het kampvuur. Het hele weekend is verzorgd met gezonde vegetarische maaltijden en er zijn altijd thee en sappen om je zelf goed te kunnen voeden. Ook tijdens dit weekend kun je een coaching sessie met mij doen.
We overnachten in onze tuin in eigen tenten.
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie neem dan contact met mij op en kijk in de agenda voor de data.
Gun je zelf dit moment én durf tijd vrij te maken!

 

Weekend voor de ambitieuze vrouw

Wil jij graag voor je zelf beginnen of wil je iets anders wat beter bij je past of zit je vast in je werk dan is dit weekend speciaal voor jou.
Tijdens dit bezinningsweekend heb je écht tijd en ruimte om letterlijk en figuurlijk stil te staan. Onze fantastische plek helpt je om tot rust te komen en naar binnen te keren. Met behulp van Yoga, meditatie, ademhaling, gesprek, koude training en creatieve opdrachten gaan we kijken waar je staat en wat je nodig hebt om een nieuwe stap te maken in jou persoonlijke ontwikkeling.
Dit alles mét ruimte voor ontspanning door lekker te zwemmen in de natuurlijke zwemvijver, te genieten in de hottub of bij het kampvuur in de avond terwijl de zon rustig ondergaat of een heerlijke wandeling in de tuin.
Het hele weekend staat in het teken van jou gezondheid, er worden gezonde vegetarische maaltijden bereidt en de hele dag zijn er gezonde sappen en thee.
We verblijven in eigen tenten in onze tuin.
Heb jij ruimte én tijd voor je zelf nodig, pak deze kans dan en kom naar een weekend.
Voor meer informatie en opgave neem contact met mij op. Voor data zie agenda.