Tarieven:

Mijn tarief is 85 euro per sessie, een sessie duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur. De eerste sessie is de intake en we gaan ook meteen aan de slag met ademen. Na deze sessie kun je zelf voelen of je verder wilt. Voor een groepssessie die ik zelf geef, zijn de kosten 50 euro per persoon.

Ik wil voor iedereen toegankelijk zijn en geld mag geen belemmering vormen, lukt het niet om dit tarief te betalen neem dan contact met mij op zodat we kunnen kijken naar oplossingen. 

Er staat een potje in de ruimte waar je de contante bijdrage in kunt doen, wens je digitaal te betalen dan werk ik met een tikkie.

Ik werk met een coachingspakket: 5 sessies voor 400 euro. We beginnen met 1 sessie per week en daarna bijv. maandelijks. Veel mensen komen na een intensief start traject maandelijks een keer langs voor "onderhoud" of opfrissen. 

Voor samenwerking met bedrijven sta ik open. Ik kan opmaat een pakket aanbieden of we kunnen in overleg kijken wat nodig is. Ik hanteer hiervoor een zakelijk tarief. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen. 

Belangrijk

Bij verhindering van de afspraak minstens 24 uur van te voren afzeggen, anders wordt de afspraak in rekening gebracht. 
Bij verhindering zonder kennisgeving wordt ook de afspraak in rekening gebracht.