Titia is een doorpakker een vrouw waar je op kunt bouwen. Tijdens mijn retreats op Tenerife heb ik Titia leren kennen als een vrouw met passie en een visie. Ze heeft snel het overzicht over de situatie en pakt aan. Haar breath workshops zijn door de deelnemers met enthousiasme ontvangen. Titia heeft maatwerk geboden en zich flexibel opgesteld naar de behoeftes van de groep. De deelnemers en ik hebben vertrouwen in haar handelen en dat is zo ontzettend belangrijk voor mij als organisator. De samenwerking met Janneke van Gerwen van Zonnejans verliep heel erg fijn waardoor jullie voor mij een gouden team zijn. Ik hoop snel weer met je samen te kunnen werken en mocht jij lezer denken over een sessie bij Titia: Niet twijfelen gewoon doen!

Heel veel liefs Christina van Bodysattva Yoga en transformatie retreats op Schiermonnikoog en Tenerife.

'Titia brengt je met de Wim Hof methode in de juiste flow en het koude water doet de rest.' - Deelnemer koude training.

 

'Titia is niet zomaar een gewone gastouder, maar echt een verrijking voor je kind. De Aventurijn is de ideale plek voor kinderen om zich te ontwikkelen. De locatie is ruim, natuurlijk en prachtig en Titia zorgt voor rust, balans, uitdaging en een gezellige sfeer.' - Ouder van gastkind.

 

Bij Titia heb ik op Tenerife een geweldige verbonden ademsessie gehad. Ze is een fantastische begeleider die je door het ademproces begeleid met veel liefde, aandacht en betrokkenheid. Ook “ziet” ze veel meer dan je van te voren zou denken… Haar nuchtere en liefdevolle aanpak zorgt voor mij dat ik me bij haar veilig voel. Dank je wel!
Liefs, Eva

'Vrijheid'

Nou kan je denken, wat heeft adem-coaching met vrijheid te maken? In mijn geval betekent dat alles! Vrijheid houdt in dat je vrij bent om zelf te bepalen ‘wat’ je wilt doen, ‘hoe’ je het wilt doen en dat je mag geloven waar je in wilt geloven. Als je dingen die in het verleden zijn gebeurd niet probeert op te lossen, dan ga je merken dat je je te veel laat leiden door wat je hoofd wilt, terwijl je vaak ook gewoon goed naar je gevoel moet luisteren. Bij de ademhalingssessies die ik tot nu toe heb gehad, heb ik geleerd om bij mijn gevoel te blijven. Het gene waar ik momenteel het meest trots op ben, is dat ik beetje bij beetje leer om mijzelf, maar ook anderen om mij heen, te kunnen vertrouwen. Het kopje ‘vertrouwen' is voor mij nogal een big deal geworden na een jarenlang pestverleden. Veel gesprekken, cursussen en zelfs een psycholoog die er aan te pas kwam en nog steeds kon ik het verleden niet achter me laten. De gedachten als 'was ik maar sterker geweest', 'had ik maar wat terug gedaan', 'hoe hebben mij ouders en broer zich gevoeld', 'hoe was het geweest als...' etc. Maar vooral de boosheid kon ik niet loslaten. Ik ben heel hard geworden voor mijzelf, wil overal de controle over hebben, want ja, dat heb ik destijds nooit over mijzelf gehad. Ik zal eerlijk zijn, ik vond het aan het begin best spannend, want als zelfs een psycholoog mij niet volledig kon helpen, hoe dan wel een ademcoach? Maar je komt juist met ademhalen helemaal tot jezelf. Ik kan niet uitleggen hoe goed dit voor mij werkt, het is onbeschrijfelijk. Ik leer van mijzelf te houden, ik merk dat mijn boosheid langzaamaan verdwijnt en ik voel dat ik een heel positief mens aan het worden ben, die gelukkig ook al wel eens de controle durft los te laten. Daarbij leer ik ook hoe ik doormiddel van mijn ademhaling mijzelf door nieuwe situaties kan helpen.

Het onbeschrijfelijke gevoel zal je pas echt ervaren als je het geprobeerd hebt! Ik heb eindelijk iets gevonden wat voor mij werkt en ik hoop echt dat Titia nog veel meer mensen mag gaan helpen, want het is heerlijk om tegen iemand ‘aan te praten’ die geen oordeel heeft en die je laat zijn zoals je bent.

Ik citeer Titia: 'Ieder mens is mooi.'

 - Geschreven door deelnemer ademcoaching

 

Lieve Titia

Wat een bijzondere weekend heb ik bij jou mogen ervaren.

Na een berichtje op facebook over de koudwater training en in je kracht komen door je ademhaling was mijn interesse gewekt. Ik gaf me op om een weekend door te brengen en onder jou begeleiding tot iets moois te komen. Alleen de prachtige plek al met zwemvijver, hottub en tuinhuis een waar paradijsje. Het bracht me zoveel meer dan alleen een weekend tot bezinninge komen, het veranderde mijn leven.

Mijn ademhaling gebruiken om mijn energie weer te laten stromen en de focus om me ontspannen onder te dompelen in het koude water ( wat heb ik daar tegenop gezien)  maar het lukte me. Met jou kalme stem deed ik het als of ik het al 100 x eerder had gedaan. Het maken van mijn vision board bracht weer dromen naar boven die al lang vervlogen leken maar nu weer binnen handbereik voelen. Met de woorden ik kan niet tekenen begon ik met een cirkel maar nam een komeet met een bestemming weer mee naar huis. 

En in de stilte vond ik weer een stukje van mezelf ( mijn grootste uitdaging,stilte) 

 Ieder mens die uitgedaagd wil worden om een mooiere versie van zichzelf te worden is bij jou op het juiste adres.

Je open en eerlijkheid, nuchtere kijk en kundigheid maakt jou tot een mooie en inspirerende vrouw waar je veel van kunt leren.

Dankbaar voor een prachtig weekend en voor de ademcoaching die ik nu nog bij jou doe.

Na een ademsessie: "Hier kan geen psycholoog tegen op".

 

Mannelijke cliënt:

"Eigenlijk was ik op zoek naar iemand die me beter zou leren ademen.

Titia heeft me echter geholpen om mezelf weer terug te vinden. Lichaam en geest snappen elkaar weer. Haar kracht is dat zij goed luistert en daarna inzichtelijk maakt welke patronen zich in mijn brein hebben gevormd. 

Voor mij was dat de oplossing voor het omgaan met negatieve gedachtenpatronen en copingmechanismen. Mentaal en fysiek voel ik mij krachtiger en vooral, veel positiever in het leven staan

Titia is een prettige coach. Ik voelde me gauw op mijn gemak bij haar. Ze is duidelijk en ook gevoelig, betrokken en krachtig, eerlijk en zonder poespas en in het bezit van een hoop kennis".